Welcome to EuroElektra

"Motorrët elektrik me fuqi të mëdha kërkojnë shumë energji në momentin e startit për të filluar lëvizjen. Fillimisht këta motorrë lidhen me Yll () dhe sapo arrijnë regjimin e tyre normal, lidhja trasformohet në Trekëndësh (), çdo element metalik duhet Togëzuar (), që të jetë pothuajse zero me vlerën e tokës për të pasur sigurinë jetike."

Të trasformosh një konfigurim nga "yll" në "trekëndësh" do të thotë që të gjesh vlera të njëjta rezistencave. Unifikimi i vlerave të resistencave, në të tre pikat e lidhjes së tyre, frymëzoi krijimin e EuroElektra që identifikohet nga tre faktorë të barazvlefshëm: 

PRODUKT – CILËSI – ÇMIM

  • Produkt i përgjedhur nga tregu ndërkombëtar 
  • Cilësi e garantuar nga kompani të njohura ndërkombëtarë dhe shërbim profesional
  • Çmim konkurues që justifikohet nga cilësia

No front page content has been created yet.

Zgjidhe & Marka

EuroElektra bashkëpunon me brandet më të njohura në tregun europian dhe atë ndërkombetar.

Partnerët Tanë Zyrtar

Partneret tanë janë leader në sektorin elektrik me produkte të cilësisë së çertifikuar te cilet na besojn ne.

Evente