Godina Inteligjente

Ndërtesat bashëkohore janë tashmë struktura më komplekse, jo vetëm mundësojnë rehati, ndriçim dhe siguri por i ndërlidhin të gjitha këto shërbime në një sistem të integruar.

Ky shërbim mund të kontrollohet me shumë lehtësi nga çdo smart phone, tablet, pc apo smart tv dhe e bën jetën tuaj të përditshme më të rehatshme. 

Markat më të mira për zgjidhjen tuaj

Zbuloni produktet sipas markave duke hapur fushat më poshtë:
Shtëpi Inteligjente
Menaxhim Godine
Menxhim Qyteti

Zgjidhe & Marka

EuroElektra bashkëpunon me brandet më të njohura në tregun europian dhe atë ndërkombetar.