Studio Ndriçimi

Në EuroElektra ndriçimi është një ndërthurje mes artit, arkitekturës dhe skenografisë duke i siguruar hapsirës tuaj sistemin e duhur të ndriçimit dhe dizajn bashkëkohor.

Suksesin në këtë sektor e bën të mundur bashkëpunimi me mjeshtërit e ndriçimit të grupit "Comet", falë eksperiencës shumë vjeçare në këtë fushë. 

Markat më të mira për zgjidhjen tuaj

Zbuloni produktet sipas markave duke hapur fushat më poshtë:
Rezidenciale
Industriale
Ndriçim Rrugor

Zgjidhe & Marka

EuroElektra bashkëpunon me brandet më të njohura në tregun europian dhe atë ndërkombetar.