Projects

Impiant fotovoltaik: Godina "EuroElektra"

Fuqia e instaluar: 24.17 kW

Vendndodhja: Prush, Vaqarr

Impiant fotovoltaik - Banka "ProCredit"

Fuqia e instaluar: 17.55 kW

Rr. 'Dritan Hoxha', Tiranë

Baxho "Rapsodia"

Fuqia e instaluar: 50kW

Vendndodhja: Krajne, Lezhe

Impiant fotovoltaik: Observatori

Fuqia e instaluar: 5.8 kW

Vendndodhja: Rr. e Saraceve, Tirane

Automatizma për porta me rrëshqitje

Vendndodhja: Kompleksi "Rolling Hills"

Ndricim- spot për mjedise të brendshme

Vendndodhja: Kompleksi "Rolling Hills"

Impiant fotovoltaik: Tamaco sh.p.k

Fuqia e instaluar: 6.18 kW

Vendndodhja: Kombinat Tiranë

Impiant fotovoltaik: Fabrika e kepuceve "Almoso sh.p.k"

Fuqia e instaluar: 68.9 kW

Vendndodhja: Lezhe

Sistemi i automatizimit te ndertesave: Hotel "Villa Pascucci"

Me sistemin By-Me nga Vimar është bërë i mundur menaxhimi i sistemit të audios, telefonisë VOIP, ndricimit dhe klimatizimit në një software të vetëm!

Vendndodhja: Hotel “Villa Pascucci”

Impiant fotovoltaik: Hotel "Villa Pascucci"

Fuqia e instaluar: 100 kW

Vendndodhja: Shkallnur, Durres

Sistem i kamerave CCTV me pamje 360 °

Vendndodhja: Tirana International School