Sektorët 

There are no products in this category.

Subcategories

Efiçencë Energjitike

Komforti i klimës

Temperatura që ju dëshironi, si dhe kur e doni ju..

Menaxhim tërësor i klimës për cdo lloj ndërtese, i përshtatshëm për cdo ambjent dhe i kontrollueshëm në mënyrë lokale dhe qëndrore nga një pike e vetme.

Funksioni “Ecometer” tregon vlerat e konsumit me anë të një indikatori të graduar me nivele I cili sinjalizon kur vlerat e temperaturës tejkalohen.

MENAXHIM INTELIGJENT

Sistemi i kontrollit të klimës i integruar në sistemin e automatizimit By-Me

Integrimi plotë me sistemin e automatizimit të shtë pise mundëson monitorimin e konsumit të energjisë të sistemit fotovoltaik.

Energjia dhe ndërtesa janë plotësisht të menaxhuara nga ekrani i një smartphone me të cilin të gjitha vlerat janë të monitorueshme në bazë javore, mujore dhe vjetore.

Godina Inteligjente

KONTROLLI I SHTËPISË

Me sistemin By- Me, cdo dhomë iu përgjigjet dëshirave tuaja: në cdo kohë dhe në cdo rast ose nevojë.

Thjesht shtypni Multimendia Videotouch display dhe në pak sekonda, për cdo dhomë të shtëpisë suaj mund të zgjidhni një prej 32 kombinimeve të temperaturës, ndricimit të konfiguruara në varësi tv nevojave ditore ose rasteve të vecanta.

Me aplikacionin By-web ju mund të menaxhoni dhe shikoni funksionet kryesore të sistemit nga smartphone juaj.

Me kontrollin remote nga smartphone, tableti apo kompjuteri juaj mund të kontrolloni shtëpinë në cdo kohë duke mos iu shpëtuar asgjë edhe pse mund të jeni alrg prej saj.

Me smartphone mund të kontrolloni funksionet kryesore të sistemit duke përfshirë automatizimin, kontrollin e ngrohjes, sistemin e alarmit etj.

Asgjë nuk iu shpëton; e gjithë shtëpia juaj kthehet në një strukture të thjeshtë dhe intuitive

Shikoni kamerat e sigurisë; përgjigjuni thirrjes në citofoni, kontrolloni ndricimin dhe pajisjet e tjera automatike si edhe menaxhoni sistemin e audios.

Simply select the various rooms in the home and control all the functions, from a single point.