Siguri e Automatizuar 

Siguri e Automatizuar
There are no products in this category.

Subcategories

Sisteme Akses-Kontrolli

Sistemet e aksesit FAAC garantojnë një shërbim sigurie të kompletuar dhe mund të integrohen lehtësisht me sistemet e tjera të dedikuara për mbrojtjen e ndërtesave. Në të gjitha raste kur nevojitet kontroll i hapësirave publike si: pishina, palestra etj, përdorimi i sistemeve të akses-kontrollit siguron menaxhim të shpejtë të fluksit të përdoruesve. Sistemi akses-kontrolli vjen gjithashtu në versionin e pajisur me lente për pamje 360° i cili mundëson pamje të qarta të zones së hyrjes dhe regjistrim automatik të eventeve që ndodhin përpara portës së hyrjes.

Audio & Video Citofoni

Komunikim i thjeshtë, efektiv dhe i sigurt… Sistemet e audio dhe videocitofonisëvijnë në madhësi të ndryshme dhe mund të instalohen në mënyra të ndryshme, por të gjitha kanë një gjë të përbashkët: elegancën dhe sofistikimin e një dizajni në përputhje me stilin arkitekturor të kërkuar. Sistemet audio dhe videocitofonike Vimar përshtaten me të gjitha stilet dhe dekoret. Linja të thjeshta dhe permbajtje per te gjithe ata qe kerkojne baza thelbesore si ne format estetike ashtu edhe ne funksione. Nga 6900 dhe 8700, modelet më të thjeshta në serinë Petrarca, në serinë më të avancuar “Tab”, e dizejnuar për ata që mund të bëjnë pa funksionin e videos, por ende kërkojnë cilësi dhe dizajne më inovative.