Godina Inteligjente 

Godina Inteligjente

KONTROLLI I SHTËPISË

Me sistemin By- Me, cdo dhomë iu përgjigjet dëshirave tuaja: në cdo kohë dhe në cdo rast ose nevojë.

Thjesht shtypni Multimendia Videotouch display dhe në pak sekonda, për cdo dhomë të shtëpisë suaj mund të zgjidhni një prej 32 kombinimeve të temperaturës, ndricimit të konfiguruara në varësi tv nevojave ditore ose rasteve të vecanta.

Me aplikacionin By-web ju mund të menaxhoni dhe shikoni funksionet kryesore të sistemit nga smartphone juaj.

Me kontrollin remote nga smartphone, tableti apo kompjuteri juaj mund të kontrolloni shtëpinë në cdo kohë duke mos iu shpëtuar asgjë edhe pse mund të jeni alrg prej saj.

Me smartphone mund të kontrolloni funksionet kryesore të sistemit duke përfshirë automatizimin, kontrollin e ngrohjes, sistemin e alarmit etj.

Asgjë nuk iu shpëton; e gjithë shtëpia juaj kthehet në një strukture të thjeshtë dhe intuitive

Shikoni kamerat e sigurisë; përgjigjuni thirrjes në citofoni, kontrolloni ndricimin dhe pajisjet e tjera automatike si edhe menaxhoni sistemin e audios.

Simply select the various rooms in the home and control all the functions, from a single point.

There are no products in this category.

Subcategories