Sisteme CCTV 

Sistemet e sigurisë Mobotix njihen globalisht për  kualitetin e lartë të imazhit dhe inteligjencën e integruar në fibrat optike të pajisjes. Koncepti i decentralizuar i kamerave gjermane me rezolucion të lartë i bën ato më shumë kosto-eficiente. Një kamera Mobotix me  mbulim 360°  të pamjes zëvëndëson punën e katër kamerave konvencionale duke rritur...

Gjenerata e sistemeve të sigurisë Avigilon diferencohet sot në tregun global për rezolucionin deri në 30MP të kamerave. Avigilon ofron një game të gjerë të sistemeve HD të sigurisë nga 1MP në 5MP dhe 4K deri në 6K për ambjente të brendshme dhe të jashtme.  Teknologjia e analizimit të imazheve, më e sofistikuara sot në botë mundëson detektimin e lëvizjeve,...

Showing 1 - 2 of 2 items