Audio & Video Citofoni 

Komunikim i thjeshtë, efektiv dhe i sigurt… Sistemet e audio dhe video citofonisë vijnë në madhësi të ndryshme dhe mund të instalohen në mënyra të ndryshme, por të gjitha kanë një gjë të përbashkët: elegancën dhe sofistikimin e një dizajni në përputhje me  stilin arkitekturor të kërkuar. Sistemet audio dhe videocitofonike Vimar përshtaten me të gjitha...

Showing 1 - 1 of 1 item