Sisteme Alarmi / Zjarri 

-          Cilësi lituaneze e sistemeve të alarmit për hapësira rezidenciale dhe biznese   -          E specializuar në sistemet e alarmit wireless -  funksionale deri në 3 km largësi   -          Produkt i Bashkimit Europian I certifikuara  sipas standardeve CE and EN 50131 (Grade 2)

Showing 1 - 1 of 1 item