Energji e Rinovueshme

Recent blog posts

A funksionojnë Panelet Diellore në Dimër?

28 February 2020 By EuroElektra Sh.p.k Comment 0 Hit 12303
Duke qenë se panelet diellore prodhojnë energji elektrike me anë të rrezeve diellore dhe jo nxehtësisë, gjatë dimrit, panelet vazhdojnë të...

Kur shija e “Rapsodisë” prek inovacionet e teknologjisë solare…

30 January 2019 By EuroElektra Sh.p.k Comment 0 Hit 5730
Kur shija e “Rapsodisë” prek inovacionet e teknologjisë solare…

Përfitimet e biznesit nga implementimi i teknologjive diellore fotovoltaike

30 January 2019 By EuroElektra Sh.p.k Comment 0 Hit 8088
Intervistë me z.Elton Çekrezi, administrator i kompanisë EuroElektra Sh.p.k
Showing 1 - 5 of 5 items