Projekte

Impiant fotovoltaik: "EHW"

Fuqia totale e instaluar: 582 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "Hako sh.p.k"

Fuqia totale e instaluar: 266.8 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "Algrafika"

Fuqia totale e instaluar: 98.4 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "InfoSoft Office"

Fuqia totale e instaluar: 85.28 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "Villa Alba Medical Center"

Fuqia totale e instaluar: 20.04 kWp

Vendndodhja: Durres

Karikues për Makina Elektrike: "Coca-Cola Bottling Albania"

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "Devoll HydroPower, Statkraft"

Fuqia e instaluar: 38 kWp

Vendndodhja: Elbasan

Impiant fotovoltaik: "2AT Chemicals"

Fuqia e instaluar: 600 kWp

Vendndodhja: Dishnice,Korce

Impiant fotovoltaik: "Coca-Cola Bottling Albania"

Fuqia e instaluar: 126 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres, km 5, Tirane

10 Impiante fotovoltaike në qytetin e Përmetit

Fuqia totale e instaluar: 28.35 kWp

Vendndodhja: Permet, Albania

Impiant fotovoltaik: "SARP & LAB"

Fuqia e instaluar: 36 kWp

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres

Impiant fotovoltaik: "Banese Private"

Fuqia e instaluar: 5.9 kWp

Vendndodhja: Shkoder

Impiant fotovoltaik: Godina "EuroElektra"

Fuqia e instaluar: 24.17 kWp

Vendndodhja: Prush, Vaqarr

Impiant fotovoltaik - Banka "ProCredit"

Fuqia e instaluar: 17.55 kWp

Rr. 'Dritan Hoxha', Tiranë

Baxho "Rapsodia"

Fuqia e instaluar: 50kWp

Vendndodhja: Krajne, Lezhe

Impiant fotovoltaik: "Qendra Vizitoreve Divjake-Karavasta"

Fuqia e instaluar: 5 kWp

Vendndodhja: Divjake

Impiant fotovoltaik: "Qendra Vizitoreve Llogara"

Fuqia e instaluar: 3.16 kWp

Vendndodhja: Parku Kombetar Llogara

Impiant fotovoltaik: "Qendra Vizitoreve Theth"

Fuqia e instaluar: 3.16 kWp

Vendndodhja: Parku Kombetar Theth

Impiant fotovoltaik: Observatori

Fuqia e instaluar: 5.8 kWp

Vendndodhja: Rr. e Saraceve, Tirane

Automatizma për porta me rrëshqitje

Vendndodhja: Kompleksi "Rolling Hills"

Ndricim- spot për mjedise të brendshme

Vendndodhja: Kompleksi "Rolling Hills"

Impiant fotovoltaik: Tamaco sh.p.k

Fuqia e instaluar: 6.18 kWp

Vendndodhja: Kombinat Tiranë

Impiant fotovoltaik: Fabrika e kepuceve "Almoso sh.p.k"

Fuqia e instaluar: 100 kWp

Vendndodhja: Lezhe

Sistemi i automatizimit te ndertesave: Hotel "Villa Pascucci"

Me sistemin By-Me nga Vimar është bërë i mundur menaxhimi i sistemit të audios, telefonisë VOIP, ndricimit dhe klimatizimit në një software të vetëm!

Vendndodhja: Hotel “Villa Pascucci”

Impiant fotovoltaik: Hotel "Villa Pascucci"

Fuqia e instaluar: 100 kWp

Vendndodhja: Shkallnur, Durres

Impiant fotovoltaik: "Kisha Troshan"

Fuqia e instaluar: 4 kWp

Vendndodhja: Troshan, Lezhe

Impiant fotovoltaik: "ICE Tirana"

Fuqia e instaluar: 1.2 kWp

Vendndodhja: Tirane

Sistem i kamerave CCTV me pamje 360 °

Vendndodhja: Tirana International School

Projekt: F&M REKLAMA

Projektimi dhe zbatimi i instalimeve elektrike

Vendndodhja: Rruga Prush, Vaqarr, Tirana

Projekt: QTU

- Sistem i ndricimit me barisol

- Instalim i portave automatike

Vendndodhja: Autostrada Tirane-Durres, km 6