Product

ELDES

-          Cilësi lituaneze e sistemeve të alarmit për hapësira rezidenciale dhe biznese  

-          E specializuar në sistemet e alarmit wireless -  funksionale deri në 3 km largësi  

-          Produkt i Bashkimit Europian I certifikuara  sipas standardeve CE and EN 50131 (Grade 2)

New product

More info

Kontrollo shtëpinë tënde kudo ku shkon

Sistemi i sigurisë Eldes monitorohet në kohë reale me anë të aplikacionit Eldes Security mobile, më i thjeshtë se kurrë për tu përdorur.

-          Lidhni gjithë familjen tuaj- I aksesueshëm për deri në 10 përdorues

Karakteristikat kryesore

-          Punon si pajisje më vete

-          Instalim dhe konfigurim i shpejtë

-          Monitoron mbi 16 pajisje wirelessi 

-          Komunikon duke përdorur modul të integruar GSM/GPRS 

-          Përdorim i aplikacionit për Android dhe iOs